Balıklı Rum Hastanesi Randevu alma


Balıklı Rum Hastanesi Doktorları,Balıklı Rum Hastanesi Muayene Ücreti,Balıklı Rum Hastanesi Pcr testi,Balıklı Rum Hastanesi Covid Testi,Balıklı Rum Hastanesi Kadın Doğum Fiyatları,Balıklı Rum Hastanesi Nerede,Balıklı Rum Hastanesi Dahiliye,Balıklı Rum Hastanesi Cildiye,Balıklı Rum Hastanesi Fiyatları,Balıklı Rum Hastanesi Nasıl Gidilir,Balıklı Rum Hastanesi Telefon Numarası,Balıklı Rum Hastanesi Adresi,Balıklı Rum Hastanesi İletişim Bilgileri,Balıklı Rum Hastanesi Yol Tarifi,Balıklı Rum Hastanesi Yorumlar,Balıklı Rum Hastanesi Şikayetler,Balıklı Rum Hastanesi Hakkında Bir Çok Bilgi Yazımızın Devamında Sizlerle...

Özel Balıklı Rum Hastanesi, İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde Rum cemaat tarafından kurulmuş özel hastanedir. Balıklı Rum Hastanesi Vakfı tarafından yönetilir. Bünyesinde Türkiye’nin tek özel uyuşturucu tedavi kliniğini barındırır. 

Adres: Kazlıçeşme, Belgrad Kapı Yolu No:2, 34020 Zeytinburnu/İstanbul

Açılış tarihi: 1753

Saatler: 24 saat açık

Telefon: (0212) 547 16 00

Yatak sayısı: 650


Balıklı Rum Hastanesi Yol Tarifi

Balıklı Rum Hastanesi Hakkında Yapılan Yorumlar
Erhan KAYNAR - 5 ay önce
Özel hastane gibi değil de, devlet hastanesinin biraz daha iyisi gibi düşünürseniz gayet memnun kalabilirsiniz.Ama yok illa özel hastane gibi düşünücem derseniz pek o havayı verebilecek bir yer değil. En güzel yeri bahçesi bence.harika ferah bir bahçesi var.Otoparkları da ücretsiz.

Arif Arar - bir ay önce
Merhaba ben çocuk psikiyatri kliniğinden Prof.Dr.Ayten Erdoğanın hastasıyım.Doktorumuzun tavırlarından ve tedavilerinden,ilgi ve alakasından çok memnunum. Eskisinden çok daha iyiyim. Asla kötü yorumlara aldanmayın doktorumun tavrı herkese eşit ve normal. İşini iyi bilen bir doktor. Ellerinden öpüyorum, saygılarımı iletiyorum. ♥️ Balıklı Rum Hastanesi Randevu al

ResurrectionSS - 3 hafta önce YENİ
Bu hastane ile tanışmam 2017 senesine dayanıyor. 1 yıl içinde 13 kere amatem bölümüne yatış yaptım. En son yatışımda orda kız arkadaşımla tanıştığım için bizi hastaneye tekrardan kabul etmediler. Bizler bağımlı insanlarız ama kesinlikle psikolojik destek verilmiyor. İnsanları kendi hallerine bırakıp geri dönüşüm olarak görüyorlar. Dedikodu arkadan konuşma insanları küçük görme ne ararsanız var

Ecem Kılıcerı - 3 hafta önce YENİ
Babam Doç.Dr. Feridun suat gökçe hocamda 7 şubat 2022 de safra kesesi ameliyatı oldu.Ameliyatı çok başarılı geçti.Doktorumuzun ilgisine,güleryüzüne çok çok teşekkür ediyorum.

Ogün Menekşe - 4 gün önce YENİ
televizyonlara çıkan bütün çoğu doktorun çalışıp gittigi yer ilgileniyorlar ve iyi bir yer özellikle anatolia bölümü çok iyi hocalar var ve yardım ediyorlar.

Sevim Alkan - 3 ay önce
Bugün Balıklı Rum Hastanesi dermatoloji (deri ve cilt hastalıkları) polikliniğine kızımı muayeneye götürdüm. Doktor hanım lütfedip 5 dakikasını ayırdı. Konuşurken hiç yüzüme bakmaması dikkatimi çekti. Kapalı olmam hoşuna gitmedi sanırım. Kızımın soğuk alerjisi ve ellerinde terleme vardı. Botoks ya da elektrik verilerek uygulanan bir tedavisi var yaptırabilirsiniz ama ben burada yapamıyorum dedi?! Bi krem yazdı, bi de yazıyorum ama işe yaramaz dedi?! Niye gittik, kime gittik, ne yaptı inanın hiçbir şey anlamadım. Sonuç üstüne bir de 145 ₺ verdik. Elde var sıfır. Ne diyeyim bilemedim.

Gökhan Gözen - 11 ay önce
Özel bir hastane ama beklentinin altında bir özel hastane. Yani çok bir beklenti olmaması lazım. Acil Servis, Ağız Diş ve Çene Hastalıkları, Anatolia Madde ve Alkol Bağımlılıkları Klinikleri, Anestezi ve Reanimasyon, Beslenme ve Diyet, Çocuk Psikiyatrisi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dahiliye, Dermatoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Genel Yoğun Bakım, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, Klinik Biyokima, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Mikrobiyoloji, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Radyoloji, Üroloji birimleri mevcuttur.

Herkes Burada - 4 ay önce
Çocuk doktoru Belgin Güzel hanımefendi çok emeklerini gördük iyi ki böyle güzel bir insan ile tanıştık şükran ve minnetle anıyorum Ortopedi ,Genel Cerrahi hizmet aldığımız bölümler olmuştur her bir doktorumuza ayrı ayrı şükran minnet borçluyuz teşekkürler İyi ki! varsınız

Google+'da Paylaş

Yazar Dizi Özetleri

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Toplist

My Topsites List